Folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm 2013Dansk Skoleskak på Folkemøde

Dansk Skoleskak deltog for første gang i Folkemødet på Bornholm i 2013. Dette med stor succes og opmærksomhed fra både forbipasserende, politikere og medier. Læs mere om skoleskakkens besøg nedenfor. Dansk Skoleskak vil være at finde på Bornholm i forbindelse med Folkemødet 2014.

For yderligere information kontakt Mads Jacobsen på mads@skoleskak.dk.

Folkemøde 2013

Dansk Skoleskak siger tak for et super godt Folkemøde 2013. I løbet af Folkemødet har politikere, lærere, forældre og børn været forbi skoleskakkens telt for at tage en dyst på tanker og ideer henover skakbrættet og få en snak om, hvordan skoleskak kan bruges som metode til at styrke børn og unge socialt og fagligt. Tak til Bornholms Skoleskak for en fremragende indsats. Se de mange billeder her på siden og på Facebook.

Folkemødet på BornholmTorsdag eftermiddag havde bornholmerne mulighed for at sætte politikerne Dan Jørgensen, Jeppe Kofoed, Morten Helveg Petersen, Niels Helveg Petersen og Kristian Thulesen Dahl skakmat,  mens dygtige skoleskakspillere fra Bornholms Skoleskak fredag tog kampen op mod forbipasserende til eventen “Er du klogere end en 10-årig?”. Lørdag tænkte Det Kriminalpræventive Råd og Dansk Skoleskak kriminalitetsforebyggelse ud af boksen med gigantskak, som byplanlæggere med fordel kan tænke ind i det offentlige rum. Politidirektøren fra Fyn tog dysten op mod nysgerrige børn og voksne. Læs interview med flere af de deltagende politikere her.

Dansk Skoleskaks events på Folkemødet 2013

Torsdag d. 13. juni kl. 17 – EVENT: Sæt politikerne skakmat!
Fredag d. 14. juni kl. 16 – EVENT: Er du klogere end en 10-årig?
Lørdag d. 15. juni Kl. 13 – EVENT: Kan skakspillet stoppe en gadekamp?

[nggallery id=148]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat