Succesrig familieskaklejr

Succesrig familieskaklejr

Skoleskakkens årlige familieskaklejr er slut for denne gang.

Kl. 18:00 fredag sad over 80 glade og forventningsfulde børn og voksne klar til aftensmad i spisesalen på Christianslyst i Sydslesvig. Deltagerne var kommet fra hele landet, bl.a. var flere deltagere kommet i samlet flok i bus fra Aarhus, der undervejs havde samlet en gruppe fra København op i Fredericia og en gruppe fra Haderslev op i Vojens.

Efter aftensmad begyndte lyn turneringen for børnene, der dystede på tanker og ideer inde i den store sal. Imens deltog 24 forældre i henholdsvis forældreturnering og begynderundervisning samt alternative skakformer. For de fodboldinteresserede sluttede fredag aften i tv-stuen med fodboldkampen England-Sverige.

Lørdag morgen startede med morgensang foran det hejste dannebrogsflag, hvorefter alle kunne stille sulten og tørsten ved morgenmaden inden dagens skakaktiviteter gik i gang. Kl. 09:00 tog børnene, der er inddelt i begyndere og øvede, hul på teoriundervisningen efterfulgt af 1. runde i skakturneringen. 18 forældre samledes samtidig til forældremøde i vinterhaven for bl.a. at diskutere, hvordan skoleskak kan understøtte forældreinddragelsen i aktiviteter.

Senere lørdag blev der spiller fodbold og badet i poolen. Poul Rewitz fik af flere kamp til stregen, da der kl. 13:30 var simultan. Det blev til 23 vundne kamp for Poul, mens 4 børn fik remis og 3 tog en sejr. I forældreturneringen dystede 12 forældre fordelt i henholdsvis en begynder- og fortsættergruppe om biografbilletter. Hasan Yildiz fra København vandt suverænt fortsættergruppen med maksimumpoint, mens Lene Bengtson fra Brabrand vandt en tæt begyndergruppe. Efter aftensmad genoptog børn og voksne en sjov og spændende fodboldturnering på plænen, mens øvrige hyggede sig i tv-stuen med fodbold i fjernsynet.

Søndag morgen begyndte på samme vis som lørdag med morgensang efterfulgt af morgenmad og teoriundervisning. Derudover blev de sidste runder i skakturneringen afviklet. I den yngste gruppe vandt Benedicte Kistrup fra Frederiksberg Skoleskak og i den midterste gruppe vandt Kasper Nissen fra Skødstrup. I den ældste gruppe måtte man ud i en omkamp for at finde en vinder. Her vandt Nikolai Kistrup fra Frederiksberg Skoleskak foran Bjørn Nielsen, der fik en flot andenplads. Efter frokost søndag begyndte alle deltagere at vende snuden hjem mod Danmark.

Se billederne [nggallery id=96].

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat